Marijan Ban o pokušaju samoubojstva: Nisam bio pijan, samo umoran

"KAD SAM se pokušao ubiti nisam spavao 30 sati i bio sam preopterećen i jako iscrpljen. Svakakve loše misli su mi prolazile glavom. Došla mi je žuta minuta i u djeliću sekunde sam to napravio", kazao je pjevač Daleke obale Marijan Ban koji je prije nekoliko dana podigao ruku na sebe i zabio si nož u trbuh.

Trenutno se nalazi na Odjelu kirurgije KBC-a Split i tvrdi da ne osjeća bolove, iako nije popio nijednu tabletu protiv njih. Za njega skrbi dr. Željko Mimica kojem je Ban obećao napisati pjesmu kako bi mu zahvalio na svemu što je učinio za njega. Iako su mediji pisali kako je njegovom pokušaju samoubojstva prethodila svađa s kćerkom Mirtom koju je potakao alkohol Ban to oštro poriče.

"Ona nije tada bila sa mnom, niti je bio itko, a nisam bio ni pijan kao što se govori", kazao je poznati pjevač koji bi iz bolnice trebao izaći sjedeći tjedan, a vrijeme u bolnici krati čitanjem Dostojevskog, preciznije njegova romana "Idiot".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nije bio pijan potvrdio je i dr. Mimica koji je kazao da je Ban došao u stanju šoka zbog boli i stresa. "Pacijent je odličnog zdravlja i tijekom svog boravka je uspio popraviti bravu na vratima i sredio je tuš", kazao je Mimica. Po dolasku u bolnicu Ban je podvrgnut jednosatnoj operaciji rane koja je bila duboka oko 7 centimetara i promjera jedan i pol centimetar.

J.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara