Mario Korade nakon divljanja na grobu žrtve svog oca dobio 15 dana zatvora

Mario Korade nakon divljanja na grobu žrtve svog oca dobio 15 dana zatvora

TEK NAKON što je izašao iz 50-dnevnog pritvora zbog obiteljskog nasilja, Mario Korade je ponovno bio nasilan i izazivao je nered. Cijeli dan u alkoholiziranom stanju divljao po selu Petrovoj Gori, a vrhunac njegovog nekontroliranog ponašanja je bio kada je razbio bocu na grobu 15-godišnjeg Gorana Hudića, kojemu je život u krvavom pohodu oduzeo njegov otac Ivan Korade, pišu mediji. 19-godišnji Mario Korade je svoje divljanje završio u kafiću Best gdje je vrijeđao goste i prijetio im, a neki kažu da je i mahao nožem.

Bila je to boca whiskeya

Zbog grubog narušavanja javnog reda i mira Marija Koradu Prekršajni sud u Zlataru kaznio je zatvorskom kaznom u trajanju od 15 dana, što je najveća moguća kazna koja se može izreći za takvo djelo. Ispitivanje će biti 11. studenog, a Korade je samo djelomično priznao krivicu za svoje divljanje.

U Prekršajnom sudu u Zlataru nemaju informacije o tome da je sin Ivana Korade razbio čašu na grobu Gorana Hudića. To je pak u razgovoru za Jutarnji list brata potvrdio otac pokojnog Gorana, Dražen Hudić, koji je potvrdio priču da je Mario u nedjelju oko 7 ujutro razbio bocu na spomeniku njegova ubijenog nećaka. Bila je to boca whiskeya, tvrdi Hudić.

"Pričaju ljudi da je gore urlao, galamio, a po njega su došli prijatelji jer je u divljanju strgao ključ u bravi svog automobila. Noć prije je u Zlataru imao neki okršaj i vjerojatno je na Goranov grob došao pijan od tamo", pojasnio je Hudić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narcisoidan, ali uračunljiv

Podsjetimo, prije dva mjeseca policija ga je privela, jer je brutalno pretukao svoju nevjenčanu 21-godišnju suprugu Leu Dodigović s kojom ima sina Ivana. Tužiteljstvo u Zlataru je odbacilo kaznenu prijavu zbog nedostatka dokaza. Lea nije htjela dati iskaz, suzdržan je bio i njen brat pa je Mario Korade oslobođen.

Zanimljivo je napomenuti kako je psihijatarsko vještačenje tijekom boravka Marija Korade u Remetincu pokazalo kako je riječ o narcisoidnoj, ali uračunjivoj osobi te da nije opasan za okolinu. Posljednji događaji čini se da su ih demantirali. 

D.M./M.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara