Martin Kral ponovno generalni direktor OMV Hrvatska

OD TRAVNJA 2007. godine Martin Kral ponovno stupa na položaj generalnog direktora i voditelja maloprodaje OMV Hrvatska. Na tom će položaju naslijediti Wolfganga Krausa koji se, nakon šest uspješnih godina u regiji, vraća u sjedište OMV-a u Beču. Od 2001. do 2006. godine Kral je već bio generalni direktor u Hrvatskoj te se sada vraća kako bi nastavio s OMV-ovim kvantitativnim i kvalitativnim rastom na hrvatskom tržištu.

Nakon šest godina, dr. Wolfgang Kraus se vraća u Beč gdje će preuzeti glavne projekte Odjela korporativnog poslovanja u OMV-u. Posljednjih godina dr. Kraus je bio na raznim položajima unutar OMV-a u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Italiji te je imao važnu ulogu u stvaranju OMV-a kao regionalnog predvodnika u kvaliteti.

Kako bi se osigurao kontinuitet na OMV-ovom ključnom tržištu, Martin Kral je vraćen na mjesto generalnog direktora i voditelja maloprodaje OMV Hrvatska, položaj na kojem je već bio od 2001. do 2006. godine. Od lipnja 2006. godine Kral je bio zadužen za projekte proširenja OMV-ove maloprodaje na međunarodnom tržištu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara