Mate Granić: DC očekuje 10 posto glasova na parlamentarnim izborima

PREDSJEDNIK Demokratskog centra Mate Granić na današnjoj izbornoj skupštini Županijske organizacije ove političke stranke za Primorskogoransku županiji u Kostreni kazao je da DC očekuje 10 posto glasova birača na predstojećim parlamentarnim izborima.

Mate Granić je kritizirao vlast zbog ponašanja u vezi s izborima, gospodarskom politikom i privatizacijom.

Izborna je godina, a izborni zakon nije donesen niti je datum izbora poznat, rekao je Granić ocijenivši kako to nije demokratski standard.

DC najviše zamjera vladajućoj koaliciji njezine rezultate u gospodarstvu. Vlada nema program ni viziju razvoja gospodarstva, kazao je Granić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
DC je predložio da se zaustavi privatizacija INA-e, ponukan aferama kojima su, kako je rekao, završile do sada sve privatizacije velikih sustava. Granić drži da bi tu privatizaciju trebala provesti nova vlada nakon izbora.

Hrvatska treba odlučniju i kompetentniju vladu te stabilniju koaliciju na vlasti, rekao je Granić. Jedino pozitivno što je Vlada napravila je insistiranje na ulasku u europske integracije, smatra Mate Granić, no po njegovom mišljenju Vlada bi i tu trebala biti još odlučnija.

Za predsjednika Županijske organizacije Primorsko-goranske županije Demokratskog centra izabran je Jerolin Matak.

(Hina) dsil jn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara