MEKI UVEZ BESTSELERA "MUŠKARCI SU S MARSA, ŽENE SU S VENERE" ZA NOVO ČITATELJSTVO

Bestseler "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere" Johna Graya konačno se pojavio u mekom uvezu zahvaljujući čemu će se svjetski hit u izdanju HarperCollinsa ubuduće moći nabaviti u pola cijene, piše ovih dana USA Today.

Originalna verzija u tvrdom uvezu po 25 dolara, prvi put izdana prije dvanaest godina, prodana je u 14 milijuna primjeraka (sedam milijuna samo u SAD-u), čime je zauzela čelnu poziciju na većini lista bestselera.

Knjiga je tijekom godina postala prava riznica citata, a postavljena je i kao predstava na Broadwayju.

Novo meko izdanje po 12,95 dolara, ima moderniju naslovnu stranu, kako bi se dopala publici od 20 i nešto godina, a autor je napisao i novi uvod.

Gray, koji je nakon prve nastavio s knjigama na temu muško-ženskih odnosa, siguran je da će novo izdanje knjige privući novu publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Autorova polazna pretpostavka jednostavna je: muškarci i žene su toliko različiti kao da dolaze s različitih planeta i čim to obje strane prihvate, komunikacija je znatno jednostavnija.

No Gray također priznaje da još uvijek uči kako komunicirati sa ženama. Njegova supruga Bonnie, s kojom je u braku već 19 godina, nazvala je neki dan s Havaja dok je autor bio usred nekog posla, te joj je kratko odgovarao s "dobro/u redu/OK" i tek je naknadno shvatio što je učinio.

"Odmah sam je ponovno nazvao, a kasnije kupio cvijeće za njezinu sobu kako bi je dočekalo kad se vrati kući", rekao je Gray. "Mala promjena može puno značiti. Nisam učinio velik potez, ali je snažno odjeknuo. Podučavajući druge o komunikaciji između muškaraca i žena samog sebe podsjećam na ono bitno."

Gray u novom uvodu piše kako "nam ova knjiga pomaže da budemo tolerantniji i lakše opraštamo kad nam netko ne odgovori na očekivan način" i dodaje kako "srećom savršenstvo nije uvjet za kvalitetnu vezu".

(Hina) xdš ybnš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara