Mesić uzvraća Dodiku: Bezobrazan si i neukusan!

SAMO dan nakon što su se pristojno pozdravili tijekom gostovanja Milorada Dodika na prvom velikom skupu kojeg je organiziralo Srpsko narodno vijeće, Mesić i Dodik ostavili su iza sebe kurtoaziju pa se nastavili prepucavati preko medija.

> Dodik: Mesiću šuti, Hrvatska je nastala na etničkom čišćenju!

Nakon što mu je Dodik poručio da radije šuti jer da je Hrvatska nastala na etničkom čišćenju, Mesić Dodiku odgovara da je bezobrazan i neukusan.

"To je krajni bezobrazluk! Gospodin Dodik dobro zna da je Republika Srpska nastala etničkim čišćenjem i sada on dolazi u Hrvatsku pozivati Srbe, ako im je teško u Hrvatskoj, da dođu u Republiku Srpsku. Dakle, još jedan bezobrazluk!", kazao je Mesić tijekom današnjeg gostovanja u Orahovici.

Poručio je Dodiku da bi mu bilo bolje da, umjesto Srba, u RS pozove Hrvate i Bošnjake koje su istjerali sa svojih ognjišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpsko narodno vijeće u Hrvatskoj Mesić je pozvao da se ogradi od Dodikovih izjava.

Organizatorima zamjera što su ga uopće "jer on nikada ne govori da dolazi iz BiH, koja je država već iz entiteta koji to nije".

Osim o Dodiku, Mesić je progovorio i o presudi Mirku Norcu, iako vrlo kratko. Presudu nije htio komentirati, a na pitanje hoće li mu biti oduzeta vojna obilježja, Mesić se pozvao na zakon "prema kojemu treba postupiti".

K.C.
Foto: Vlatka Hren

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara