Michael Jackson dječaka učio masturbirati

Michael Jackson dječaka učio masturbirati

TRANSKRIPTI sa suđenja Michaelu Jacksonu, koji je optužen za seksualno zlostavljanje dječaka, dospjeli su u javnost i otkrili kako je popularni pjevač jednog dječaka učio masturbirati. Iako je okružni sud u Santa Barbari zapečatio izvještaj dječakovog svjedočenja, na američkoj TV mreži ABC pojavio se prilog o dječakovom svjedočenju.

Prema ABC-u, dječak je rekao da ga je Michael Jackson na krevetu učio kako muškarci masturbiraju. Detaljno opisujući sam događaj, dječak je rekao kako mu je Jackson ugurao ruku u hlače i počeo ga trljati, pri čemu je Jackson imao čvrsto zatvorene oči.

U više od 1900 stranica dugom izvješću navodi se kako je Jackson dječaku davao da pije alkohol, iako dječak boluje od raka, te je zbog toga prilikom operacije tumora ostao bez jednog bubrega. Kako prenosi ABC, dječak je Jacksonu rekao da je bolestan i da ne bi smio piti alkohol jer će mu naškoditi, na što mu je Jackson navodno odgovorio "U redu je", te mu davao da pije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon curenja podataka iz dječakova svjedočenja, Jacksonova obrana je u početku odbila komentirati navode iznesene na ABC-u, no  kasnije je odvjetnik obrane Thomas Mesereau Jr. izrazio snažno protivljenje curenju podataka zapečaćenog svjedočenja.

Sudac Vrhovnog suda Santa Barbare Rodney Melville rekao je da će dozovoliti medijima da prate suđenje Michaelu Jacksonu, za koje je. 31. siječnja ove godine, zakazan odabir porote.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara