Milanović: Neke stranke razmišljaju o hrvatskom interesu, a neke o svom interesu

Foto: Nikola Wolf/Cropix

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKI SDP danas je ugostio vrh stranke u Koprivnici na konvenciji kojoj je prisustvovalo oko 400 SDP-ovaca. Zoran Milanović u razgovoru s novinarima osvrnuo se na konzultacije koje je sazvao predsjednik Josipović te na aktualnu situaciju u zemlji.

Na pitanje novinara hoće li se odazvati sastanku s Kosor te pod kojim uvjetima opet nije dao odgovor već je konstatirao kako premijerka još nije došla u Sabor. Dodao je kako nikome ne postavlja ultimatume, već da jednostavno želi da se što prije odrede pravila za izbore. Također na pitanje što će se dogoditi ako izbori ne budu raspisani do kraja godine neodređeno je odgovorio kako to ni u kojem slučaju neće biti dobro za hrvatske građane.

"Većina hrvatske javnosti, ali i političara, smatra da izbori trebaju biti održani što prije, ali svakako prije referenduma. Mi ne inzistiramo na izborima istog trena, već u razumnom roku", rekao je predsjednik SDP-a. Komentirajući konzultacije s Josipovićem rekao je kako rezultata konzultacija nema ali da su neke stvari jasnije. "Gotovo svi su za redovite izbore ali u nekom razumnom roku. Samo jedna stranka je izolirana u tome. Većina razmišlja u interesu Hrvatske, međutim neki razmišljaju u svom interesu", rekao je Milanović u Koprivnici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara