Miloševićeva kćer boluje od smrtonosne bolesti

40-GODIŠNJA Marija Milošević, kćer "balkanskog krvnika" Slobodana Miloševića, boluje od opstruktivnog bronhitisa, ustvrdili su njezini odvjetnici, dodavši kako ta bolest "djeluje na pluća i srce i u 80 posto slučajeva završava smrću".

Naime, Marija Milošević opet se nije pojavila pred Drugim općinskim sudom u Beogradu, gdje ju čeka suđenje zbog pucnjave u vili "Mir" 1. travnja 2001. godine, u noći uhićenja njezinog oca.

Iako je srbijanska policija dobila sudski nalog za prisilno privođenje Marije Milošević, budući da se  ne odaziva na sudske pozive, ona nije privedena jer ju policija nije pronašla na adresi pod kojom je prijavljena.

Njezin odvjetnički tim, kojeg čine Vladimir Ilić i Jovanka Mijaković, obavijestili su beogradski Drugi općinski sud da se Marija Milošević trenutno nalazi na kućnoj njezi u Nikšiću, u blizini bolnice "Dr. Jovan Bulajić Brezovik".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marija Milošević boluje od opstruktivnog bronhitisa, koji je sličan astmi, zbog čega joj je otežano kretanje i prema savjetu liječnika ne bi trebala napuštati mjesto boravišta. Ta bolest djeluje na pluća i srce i u 80 posto slučajeva završava smrću." - poručili su odvjetnici Marije Milošević.

Unatoč tomu, sudac Aleksandar Trešnjev odbio je prijedlog prema kojem bi se trebalo ustvrditi je li kćer Slobodana Miloševića zaista bolesna, te je po treći put izdao nalog za njezino prisilno privođenje.

Marija Milošević optužena je da je iz pištolja marke "Smith & Wesson" u noći uhićenja njezina oca  ispalila više hitaca u zrak, čime je počinila kaznena djela općeopasne radnje i nedozvoljenog držanja oružja. Iako je 2002. godine za isto djelo osuđena na osam mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine, ta presuda je u međuvremenu ukinuta, pa se suđenje ponavlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara