MILOŠEVIĆEVA KĆERKA POTVRDILA DA JOJ JE MAJKA U RUSIJI

Marija Milošević, kćerka bivšeg jugoslavenskog predsjednika Slobodana Miloševića, potvrdila je u razgovoru s crnogorskim listom "Publika" da joj se majka Mirjana Marković nalazi u Rusiji, odbivši navode da bi ona mogla biti u bijegu. L

Marija Milošević istaknula je kako je njezina majka u Moskvu otputovala 23. veljače s urednim i od policije ovjerenim dokumentima. "Nema ni govora o bijegu", rekla je Marija Milošević dodavši da je njezina majka profesor na moskovskom Sveučilištu Lomonosov, ali da ne zna da li sada ima predavanja.

"Ona tamo boravi i da bi se srela s Markom (sinom Slobodana Milosevića), koji tamo živi, a odatle često leti i u Haag u posjet tati", rekla je Marija Milošević za list "Publika".

Reagirajući na najavu srbijanskih vlasti da će za njom raspisati međunarodnu tjeralicu Mira Marković je, po riječima njezine kćeri Marije, kazala "neka samo raspišu".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

MUP Srbije priopćio je u subotu da se predsjednica Direkcije Jugoslovenske ljevice (JUL) nalazi u Rusiji i da joj je preko advokata uručen poziv da se odmah vrati u zemlju i javi policiji na informativni razgovor. Ukoliko se ne javi u najkraćem roku, za njom će se raspisati međunarodna tjeralica.

Mirjana-Mira Marković i njezin suprug Slobodan Milošević sumnjiče su da su sudjelovali u otmici i ubojstvu nekadašnjeg predsjednika Srbije i Miloševićevog protivnika Ivana Stambolića.

(Hina) tman sd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara