Ministar Čačić otvorio radove na izgradnji kanalizacije u Mačkovcu

MINISTARSTVO za javne radove, obnovu i graditeljstvo ove je godine u razvoj i izgradnju komunalne infrastrukture na području Međimurske županije uložilo više od 20 milijuna kuna, rekao je ministar Radimir Čačić koji je danas u Mačkovcu pokraj Čakovca svečano otvorio radove na izgradnji kanalizacije.

Ukupna je vrijednost radova na izgradnji kanalizacije u Mačkovcu 12,5 milijuna kuna, od čega će četiri milijuna osigurati Ministarstvo za javne radove, obnovu i graditeljstvo, dva milijuna izdvojit će Hrvatske vode, a grad Čakovec je za te namjene, uz kreditno zaduženje, osigurao šest i pol milijuna kuna.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorenju je, uz lokalne dužnosnike, prisustvovao i generalni direktor Hrvatskih voda Jakša Marasović koji je ocijenio da Međimurska županija prednjači po razvijenosti komunalne infrastrukture u što bi se mogli ugledati i ostali hrvatski krajevi, posebice pri ulaganju u vodoopskrbu i odvodnju oborinskih i otpadnih voda.

"Sada nam je već teško pronaći projektante i izvođače radova s obzirom na obujam investicija u komunalnu infrastrukturu u Međimurju", primijetio je Marasović.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara