ministar financija šuker s predstavnicima svjetske banke i europske komisije

Ministar financija Ivan Šuker danas se, prvi put od kada je preuzeo dužnost, sastao s direktorom Regionalnog ureda Svjetske banke u Zagrebu Anandom Sethom i voditeljicom Ureda Svjetske banke za Hrvatsku Indirom Konjhodžić, priopćilo je Ministarstvo financija. L

Seth i Konjhodžić razgovarali su s ministrom Šukerom o grupaciji Svjetske banke, projektima koje ta banka trenutačno financira u Hrvatskoj te njezinim stajalištima o gospodarskim i socijalnim izazovima s kojima se Hrvatska suočava u procesu europskih integracija.

Svjetska je banka spremna na razgovor o strateškim prioritetima, upotrebu cijele lepeze instrumenata te na uspostavu učinkovita partnerstva s novom hrvatskom Vladom, naglasio je Anand Seth, ističe se u priopćenju Ministarstva financija.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar financija Šuker održao je danas i prvi službeni sastanak s vođom izaslanstva Europske komisije u Hrvatskoj Jacquesom Wunenburgerom.

Razgovarali su o dosadašnjoj suradnji, provedbi programa CARDS te novoj, pojačanoj ulozi Ministarstva financija u procesu integriranja Hrvatske, navodi se u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara