Ministar Milinović se slupao s motorom

Ministar Milinović se slupao s motorom

MINISTAR ZDRAVSTVA zamalo je postao pacijent na svom godišnjem odmoru. Kako nam je sam ispričao, taman je skuterom išao u nabavku za kuću na Viru gdje se odmara sa obitelji kada se ispred njega stvorio par turista s djetetom u naručju.

"Sreća pa sam vozio polako. Čim sam ih vidio počeo sam kočiti, ali sam proklizao zbog pijeska i pao", kaže Darko Milinović, dodavši da se samo "malo nažuljao" po šakama i desnoj nozi, ali ogrebotine su brzo prošle jer je "odmah otišao u more vidati rane".

"Nisam im rekao da sam ministar. Nešto su mi govorili na engleskom, ali ja sam njima samo - 'ajde brišite svojim putem, pustite me', sjeo nakon sekundu na motor i otišao dalje", prepričava Milinović.

"Ljetujem bez sukoba interesa"

Upitan je li pozvao koga od dužnosnika da ljetuje s njim, kao što je to učinio državni tajnik za e-Hrvatsku Igor Lučić koji se jahtom voza sa premijerom Ivom Sanaderom po Jadranu, kaže kako ne želi komentirati taj slučaj, da ni ne zna tko s kime ljetuje, a da danas nije ni vidio novine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sebe kaže da "ljetuje bez sukoba interesa" i to već godinama u istom mjestu, i da će mu se uskoro na Viru pridružiti kumovi i prijatelji.

>Državni tajnik ugostio Sanadera na jahti unajmljenoj za 70.000 kn

>"Sanader je trebao platiti boravak na Lučićevoj jahti"

A.B.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara