Mladen Kešer u Makarskoj predstavio izborni program

NEZAVISNI predsjednički kandidat Mladen Kešer Keš jutros je u Makarskoj na tiskovnoj konferenciji, predstavljajući svoj izborni program, rekao da je Hrvatska prezadužena zemlja s velikom stopom nezaposlenosti, a da "političari ne vide izlaz iz krize, već nas vode u novu tvorevinu država u kojoj se gubi hrvatska samostalnost".

Bruxelles određuje hrvatsku politku, ocijenio je Kešer, ustvrdivši kako je vrijeme da mlad čovjek preuzme vodstvo države i promijeni loš trend u kojemu se Hrvatska nalazi već punih deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zauzimam se za ukidanje služenja vojnog roka, zabranu uvoza poljoprivrednih proizvoda koje možemo proizvoditi, ravnopravnost kapitala i rada, a poljoprivreda, turizam i malo poduzetništvo su hrvatske gospodarske prednosti, rekao je predsjednički kandidat Kešer.

Dodao je kako u programu naglašava gospodarsku konkurentnost putem obrazovanja, znanosti i pravedna poreznog sustava te smanjenje stope PDV-a na 16 posto.

Glede ulaska u EU Kešer kaže da Hrvatsku treba pripremiti i potpuno osposobiti kako bi mogla dobiti partnersku pozivnicu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara