Mladen Pavić za Index: Prosvjednici su pljunuli i lupali po automobilu, ali nisam se bojao

Foto: Goran Mehkek / Cropix

GLASNOGOVORNIK Jadranke Kosor Mladen Pavić u Vukovarskoj aveniji imao je bliski susret s prosvjednicima. Pavić je zapeo u koloni koja se stvorila kad su prosvjednici krenuli u marš prema HRT-u. Nekoliko prosvjednika ga je prepoznalo, te su mu lupali i pljuvali po autu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nisam se bojao", kazao je Pavić, koji je događaj prepričao u razgovoru za Index. "Vraćao sam se kući s posla i sasvim slučajno se našao u Vukovarskoj ulici dok su prolazili prosvjednici", kaže Pavić. Glasnogovornika Vlade u koloni automobila najprije je prepoznala jedna starija gospođa.

"Počeo sam razgovarati s njom, bila je jako fina i kulturna", kaže Pavić kojem se starija prosvjednica pojadala zbog teške životne situacije koja ju je natjerala da izađe na ulice. "Dok sam razgovarao s njom, prepoznali su me još neki mlađi prosvjednici. Pljuvali su mi po autu, osjetio sam nekoliko udaraca u automobil, ali ne znam jesu li udarali rukama i nogama ili je bila bačena i kakva boca", kaže nam Pavić.

Glasnogovornik Vlade tvrdi da prosvjednici nisu udarali samo njegov automobil, već su lupali i ostale automobile koji su zapeli u koloni u Vukovarskoj. "Starija gospođa s kojom sam razgovarao tada mi je rekla da je bolje da odem, kako ne bi bilo još većih problema. Također se ogradila od tih mlađih prosvjednika koji su udarali po automobilima, nije joj se svidjelo njihovo ponašanje", rekao je Pavić zaključivši da je sve ipak prošlo bez znatnijih incidenata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara