Mladići uhićeni pola sata nakon neuspjele pljačke zagrebačke trgovine

POLA sata nakon neuspjele pljačke trgovine u Bolničkoj ulici policija je jučer uhitila dvojicu razbojnika u čijem automobilu su pronađeni plinski pištolj i čarapa s prorezima za oči i usta.

Dvojica mladića od 20 i 22 godine jučer su se oko 18,30 sati osobnim automobilom "yugo" dovezli u ulicu II. Plemićko. Stariji je ostao u automobilu, dok je mlađi navukao na glavu čarapu s prorezima za oči i usta, koju su zajedno pripremili u njegovoj kući.

Mladi razbojnik uzeo je potom plinski pištolj od starijeg "kolege" i ušao u trgovinu. Naredio je prodavačici da mu preda novac, no kada mu je ona odgovorila da nema novca, razbojnik je odustao od pljačke i otrčao u automobil.

Nešto više od pola sata kasnije policijska ophodnja uočili je sumnjivi "yugo", pa su krenuli legitimirati dvojicu mladića. Tom je prilikom kod mlađeg osumnjičenog pronađen plinski pištolj i čarapa s prorezima za oči i usta.

Obojica su privedena u policijsku postaju tijekom koje je, kažu u policiji, potvrđena sumnja da upravo njih dvojica stoje iza pokušaja pljačke trgovine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara