MOST i HDZ potpisali ugovor o suradnji

MOST i HDZ potpisali ugovor o suradnji

Screenshot: N1

ČAK 12 sati nakon što je to predviđeno MOST i HDZ potpisali su ugovor o suradnji.

"Definicija naše suradnje u reformskoj vladi, potpisali smo pravila igre. To je dogovor da podijelimo neka ministarstva tako da nađemo najbolje ljude. Ovo je sporazum MOST-a i HDZ-a, ne vidim razloga da gospodin Orešković bude tu. On se slaže, on je čovjek kojemu mi dajemo potporu. Ništa nije bilo sporno, to se samo uređivalo stilski. Nije bilo spora", rekao je Karamarko.

Potpis sporazuma o suradnji komentirao je i Božo Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Bilo je nekih gramatičkih pogrešaka, taj dio se usuglašavao, nije bilo spora. Ovo je meni cirkus, ova sjednica, ja ne mogu vjerovati da se opet priča o ustašama i partizanima, to je nešto zbog čega smo prosvjedovali i prije. Zbog toga smo u ovoj situaciji da potpisujemo u devet navečer.

Ja ne vidim gdje je problem u vezi kurikuluma, ne vidim zašto bi se trebao zaustaviti projekt. Što se tiče kurikuluma, on se nastavlja dalje", rekao je Petrov.

"Dva puta smo razgovarali s manjincima, postigli visoku razinu suglasnosti.Mi smo za to da ovi standardi nacionalnih manjina, našli smo formulu sporazuma, vidjet ćete to večeras", rekao je Karamarko dodavši da večeras očekuje do 90 ruku zastupnika. Dodao je da uvjet manjina nije smjena ministara kulture i branitelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara