Mraović maltretirao i Ilishine kolegice?

KOŠARKAŠICA Ilisha Jarett tvrdi kako nije jedina žrtva Mraovićevih seksualnih uznemiravanja, te na suđenje namjerava dovesti nove svjedoke koji će njenu priču i potvrditi.

Odvjetnik gospićkog hotelskog moćnika Velimir Došen kaže kako je šokiran tim lažima jer se, po njemu, na taj način pokušava ocrniti njegovog klijenta unatoč dokazima koji govore da je Mraović žrtva izmišljene priče.

Došen se čak nada da bi optužnica koja je na Županijski sud u Gospiću stigla u srijedu ujutro, mogla biti poništena.

Koliko je istine u njegovim riječima, teško je zaključiti, jer kako je poznato, Mraović je u 12 dana koliko je između prvog i drugog pritvaranja bio na slobodi imao dosta vremena utjecati na svjedoke i dokaze.

Odvjetnik američke košarkašice kaže kako je ona zadovoljna što je optužnica konačno podignuta, pa to sada više nije njena privatna stvar, već je to postao službeni progon države.

Iako je Ilisha bila ljuta zbog svih čudnih stvari koje su se događale u predistražnom postupku, podizanje optužnice smatra svojom velikom pobjedom.

Prema Ilishinim riječima, njezine kolegice i ranije su bile izvrgnute seksualnim maltretiranjima Mraovića u njegovu hotelu, samo se nada kako će imati hrabrosti da sve to kažu i pred sucem.

Sudac koji će suditi u ovom predmetu je Branko Milanović, javnosti poznat po skandaloznom obrazloženju osuđenom Srbinu u kojem je umjesto činjeničnog i pravnog obrazloženja krivnje, opisivao svoje viđenje povijesti.

Između ostalog je naveo i da je optuženik kriv jer sa svojim precima i Osmanlijama već 500 godina vrši genocid nad Hrvatima, kako piše u Novom listu.

Odvjetnik američke košarkašice tvrdi da bi sve bilo mnogo lakše i bez pritisaka da se sudi bilo gdje drugdje, no svjestan je kako nije u mogućnosti da bira.

Koje su od suprostavljenih tvrdnji točne, i je li Mraović bludničio i nad ostalim djevojkama iz gospićkog košarkaškog kluba saznat ćemo u nastavku ove neobične seksualne afere koja potresa cijelu Liku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara