Muškarac iz Donjeg Kneginca za vrijeme ubojstva bio na metadonima

Muškarac iz Donjeg Kneginca za vrijeme ubojstva bio na metadonima

PREMA podacima koje je Indexu jutros iznio zamjenik ravnatelja Opće bolnice Varaždin dr.med. Denis Grgurović, pacijent koji je jučer popodne zaprimljen u toj varaždinskoj bolnici, a kojeg se sumnjiči da je usmrtio 24-godišnju nevjenčanu suprugu, stabilnog je zdravstvenog stanja i spreman je za transport u zatvorsku bolnicu.

Dr. Grgurović rekao nam je kako su liječnici varaždinske bolnice u potpunosti odradili svoj dio posla te kako je 26-godišnjak u bolnicu zaprimljena s reznim ranama koje nisu bile teške. Dodao je kako muškarac nije komunikativan te kako je test pokazao da se u njegovom tijelu nalazio metadon koji je uzimao u sklopu terapije odvikavanja od droga. 

Pacijent će uskoro s jedinice intenzivnog liječenja biti prebačen na ORL odjel na kojem se liječe bolesti uha, grla i nosa, što ukazuje na to da nije životno ugroženo.

Žena imala više reznih i jednu ubodnu ranu

Podsjetimo, jučer je iz Varaždina stigla informacija kako je 24-godišnja djevojka pronađena mrtva u lokvi krvi, dok je muškarac na vratu imao sedam reznih rana. Navodno se radi o Kristijanu Milovcu koji je ubio nevjenčanu suprugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinska policija u jutrošnjem priopćenju navodi kako je žena na tijelu imala više reznih i jednu ubodnu ranu. Istražna sutkinja Biserka Plesničar naložila je obdukciju njenog mrtvog tijela.

Policija je oko 17.20 u obiteljskoj kući na adresi Ulica Ante Starčevića 6 supružnike pronašla u besvjesnom stanju. Hitna pomoć na mjestu događaja je konstatirala smrt 24-godišnjakinje, dok je 26-godišnjak prevezen u Opću bolnicu gdje je operiran.

Kriminalistička obrada slučaja još traje.

I.K.
Foto: RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara