Na autocesti kod Ivanić Grada pogažen vozač koji je izašao iz automobila

NA AUTOCESTI nedaleko Ivanić Grada rano jutros poginuo je Dalibor Canjer (26) na kojega je naletio vozač "opel vectre", nakon što je Canjer izašao iz svog automobila kojim je nešto ranije udario u zaštitnu metalnu ogradu, izvijestila je zagrebačka policija.

Autocestom Zagreb - Slavonski Brod Canjer je vozio "škodu octaviu" kutinskih registracija u smjeru zapada. U jednom trenutku skrenuo je ulijevo i naletio na zaštitnu metalnu ogradu. Potom se u zanošenju nastavio kretati, prešao u desnu prometnu traku, vratio se u lijevu i zaustavio.

Kada je neozlijeđen izašao iz automobila, na njega je naletila "opel vectra" talijanskih registracijskih oznaka koju je vozio 34-godišnji državljanin Srbije i Crne Gore. Dalibor Canjer odbačen je na metalnu zaštitnu ogradu, a "opel" je udario i u njegovo vozilo koje je također odbačeno na ogradu na razdjelniku kolnika.

Dalibor Canjer je na mjestu poginuo, dok je državljanin SiCG lakše ozlijeđen. Zbog ove prometne nesreće promet se jutros odvijao otežano po desnoj prometnoj traci na tom dijelu autoceste.

Foto: PU zagrebačka

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara