Na Bajakovu zaplijenjeno 459 šteka cigareta

NA MEĐUNARODNOM cestovnom graničnom prijelazu Bajakovu policija je zaplijenila 459 šteka cigareta marke "memphis", priopćila je vukovarsko-srijemska policija.

Na Bajakovu, na ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici PU vukovarsko-srijemske i Carinske ispostave jučer su pregledali dva osobna automobila marke "opel vectra" i "peugeot 605" austrijskih registracijskih oznaka kojim su upravljali državljani Srbije i Crne Gore. Tom prigodom u prvom su vozilu pronašli skrivenih 139, a u drugom 193 šteke cigareta marke "memphis".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istom su graničnom prijelazu djelatnici PU vukovarsko-srijemske i Carinske ispostave pri ulasku u Republiku Hrvatsku izvršili kontrolu osobnog automobila marke "lancia", također austrijskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao rumunjski državljanin. Pregledom tog vozila pronađeno je skriveno 127 šteka cigareta, također marke "memphis".

Svih je 459 šteka cigareta oduzeto uz potvrdu o privremenom oduzimanju. Protiv trojice vozača slijedi prijava općinskom državnom odvjetniku u Vinkovcima zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo izbjegavanje carinskog nadzora.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara