Na hrvatskim cestama danas poginulo čak šest motociklista

Na hrvatskim cestama danas poginulo čak šest motociklista

TIJEKOM današnjeg dana, u razmaku od samo nekoliko sati, na cestama diljem Hrvatske stradalo je čak šestero motociklista. "Crna subota" odnijela je živote u Sesvetama, Splitu, Buzetu i Vinkovcima. Prva se nesreća dogodila oko 1:40 sati nedaleko od Sesveta gdje su stradala dva mladića koja su se vozila na neregistriranom motoru, te su sletjeli s ceste i upali u kanal.

Još dvoje mladih ljudi stradalo je u Splitu, u industrijskoj zoni Dujmovača. Mladić i djevojka zabili su se svojim motociklom u rasvjetni stup i na mjestu stradali; od siline udara pukle su im kralježnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto kasnije, oko podneva, na cesti kraj Buzeta stradao je talijanski motociklist koji se frontalno sudario s kamionom nakon što je prešao u suprotnu traku. Talijan koji je poginuo u nesreći došao je iz Udina, a zajedno sa skupinom talijanskih motorista vozio se na susret bikera u Umagu. Još jedan motociklist poginuo je oko 12:20 sati u Vinkovcima nakon što je naletio na teretno vozilo. Do nesreće je došlo kada je kamion skretao u ulicu, a motociklist se zabio u njega.

J.C.
Foto: Srećko Niketić, Damir Gilbušić, Saša Midzor Sučić / CROPIX

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara