Na karlovačkim Danima piva pojačano osiguranje zbog Thompsonovog koncerta

Na karlovačkim Danima piva pojačano osiguranje zbog Thompsonovog koncerta

PRVI dan održavanja pivarske fešte u Karlovcu, mogao bi biti rekordan po broju posjetitelja. Naime, sutra na glavnoj pozornici od 21,30 započinje nastup Marka Perkovića Thompsona, objavljeno je danas na Radio Mrežnici.

Kontroverzni pjevač koji je u posljednjih par mjeseci napunio stadione u Zagrebu i Splitu, u Karlovcu će nastupati besplatno, zbog čega se i očekuje natprosječna posjećenost koncerta.

Organizatori procjenjuju kako bi se broj posjetitelja na ŠRC-u Korana mogao približiti maksimirskom rekordu od 50 tisuća ljudi. Stoga se i postavlja pitanje sigurnosti na sutrašnjoj manifestaciji.

"Policija je spremna i sutra će na ŠRC-u uz redovitu policija iz svih postaja u Županiji, biti angažirana i interventna policija", izjavio je zamjenik načelnika PU karlovačke Boris Kozjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno smo pojačali mjere osiguranja, te smo s redarskom službom dogovorili razna postupanja koja ćemo imati na samom koncertu i koja ćemo imati na širem prostoru ŠRC-a Korana", nastavio je Kozjan, dodavši kako će policija posebnu pažnju usmjeriti na sprečavanje isticanja ustaških simbola.

"Sva neprimjerena ponašanja, među kojima su i razna obilježja koja će se eventualno pojaviti, a nisu primjerena i nisu dozvoljena, policija će sigurno sankcionirati", zaključio je zamjenik načelnika PU karlovačke.

Ma.N.
Foto: HP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara