Načelnik policije pijan pištoljem prijetio ocu pa ga policija nasilno svladala

ZAGREBAČKA policija danas se oglasila priopćenjem o slučaju obiteljskog nasilja i remećenja javnog reda i mira zbog kojeg je intervenirala jučer oko 22 sata u Jastrebarskom.

Iako se ne navodi ime izgrednika, doznali smo kako se radi o Tomislavu Bohačeku, načelniku Prve postaje Prometne policije zagrebačke Policijske uprave.

Policija je izvijestila kako su policijski službenici oko 22,15 sati na području Jastrebarskog (V. Mačeka), u dvorištu obiteljske kuće zbog obiteljskog nasilja i prijetnje vatrenim oružjem uporabili sredstva prisile nad 33-godišnjakom, koji je svom 58-godišnjem ocu pijan prijetio pištoljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pijani je Bohaček (u krvi mu je detektirano 1,71 g/kg alkohola) odbio zahtjev policije da preda oružje, pa su ga ovi prisilno ugurali u policijski kombi i odvezli.

Oduzeto mu je vatreno oružje te je doveden u službene prostorije na obradu, stoji također u policijskom priopćenju. Prema neslužbenim informacijama, Bohaček je suspendiran, a razlog njegovu pijanom incidentu navodno je rastava braka kroz koju prolazi.

K.C.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara