Najavljena konferencija o informatici u kontrolingu

PRATEĆI trendove s područja kontrolinga na globalnom i domaćem tržištu, tvrtka SRC.HR u Zagrebu će 8. svibnja organizirati jednodnevnu konferenciju na temu IT-a u kontrolingu. Kontroling kao disciplinu, u posljednjih nekoliko godina uvodi velik broj domaćih i inozemnih tvrtki koje djeluju u našoj zemlji, a s ciljem upravljanja poslovnim rezultatom i ostvarivanjem veće učinkovitosti. Događaj je namijenjen voditeljima financija, računovodstva i kontrolinga, kontrolerima, računovođama i ostalim stručnjacima s područja financija te IT menadžerima.

Sadržaj konferencije podijeljen je u četiri dijela i to: uvodno izlaganje u kojem će se predstaviti trendovi u Hrvatskoj; rješenja za podršku procesima kontrolinga; iskustva korisnika te strategija korporativnog upravljanja tehnoloških partnera. Konferenciju će otvoriti Mario Korbar, direktor tvrtke SRC.HR, koji će ukratko predstaviti viziju tvrtke u području IT podrške procesima kontrolinga te predstaviti rješenja SRC grupe. Nakon uvodnog predavanja, održat će se predavanje pod nazivom Kontroling u Hrvatskoj, a na kojem će se prikazat presjek trenutnog stanja s područja kontrolinga u Hrvatskoj, kao i uloga informacijskih tehnologija u kontrolingu.

Rješenja za podršku procesima kontrolinga, predstavit će stručnjaci iz tvrtke SRC.HR. Kroz tri predavanja okupljenima će prikazati rješenja za podršku procesima planiranja i budžetiranja, te analize i izvještavanja. Novost je vlastiti proizvod tvrtke SRC.HR, Tempero NAV, koji je rješenje za podršku procesima kontrolinga u Microsoft Dynamics NAV okruženju.

O iskustvima korisnika govorit će Anita Troha iz tvrtke STSI d.o.o., koja će govoriti o iskustvima u implementaciji sustava za planiranje i analizu u toj tvrtki. Strategija korporativnog upravljanja tehnoloških partnera, prezentirat će se vizija i strategija Microsofta i Infora.

 Detalji o konferenciji možete pronaći web adresi www.src.si/hr/dogadanja

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara