Najavljene nove mogućnosti jeftinih zračnih veza s Njemačkom

NJEMAČKI zračni prijevoznik Happag Lloyd Expres (HLX) s jeftinim letovima najavio je u petak da od ožujka iduće godine uvodi i letove na linijama HannoverRijeka i Koeln/BonnRijeka.

Kako je priopćeno, Rijeka će nekoliko puta tjedno biti povezana izravnim letovima s trenutno najprometnijom diskontnom zračnom lukom Koeln/Bonn, čime bi se pokrivao zapadni dio Njemačke te Hannoverom, kojem bi gravitirali putnici iz regije oko Berlina i Hamburga. Najpovoljnije karte će stajati 19,99 eura. Letovi za Rijeku su zasad uvedeni u ljetni red letenja koji traje od 9. ožujka 2005. do 29. listopada 2005.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon uspješnog programa letova za Hrvatsku njemačke jeftine zračne kompanije Germanwings, koja je početkom ovog ljeta uvela iznimno uspješne letove na linijama između Koelna/Bonna i Stuttgarta i Zagreba i Splita, Happag Lloyd Express je druga zračna kompanija s niskom cijenama letova koja uvodi linije za Hrvatsku.

Prema riječima HLX-ovog glasnogovornika Onuorea Okbukagua, kompanija novom linijom želi prije svega sjeverne dijelove Njemačke povezati s hrvatskim turističkim regijama Istrom i Kvarnerom. Osim Rijeke, HLX u ljetni red letenja uvodi i Shannon u Irskoj, Edinburgh i Stockholm, čime se broj odredišta povećao na 28 zračnih luka širom Europe.

Letovi na novim linijama mogu se rezervirati već od petka poslijepodne na internet stranici www.hlx.com.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara