Nakon slavlja u Splitu, trojica ranjenih u pucnjavi

U SPLITU se dugo vremena slavila hrvatska pobjeda na Europskom prvenstvu protiv Njemačke, no nažalost slavlje je imalo i svoju negativnu stranu. Naime, nakon tučnjave oko tridesetak tzv. "navijača" u caffe baru Crom, jedan od sudionika fizičkog obračuna, izašao je izvan kafića, izvadio pištolj te nasumično ispalio hice u pravcu caffe bara.

"Trojica mladića su zadobila prostrjelne rane, jedna osoba ranjena je u stopalo, druga u nogu, dok je treća dobila metak u predjelu ramena", kazala nam je glasnogovornica PU Splitsko dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj dodajući kako su u tučnjavi ozlijeđene još četiri osobe. Sve osobe nalaze se izvan životne opasnosti.

Policija ima vlasnika automobila s kojim su pobjegli počinitelji 

Prema službenim podacima pucnjava se dogodila oko 23 sata, a za počiniteljima se i dalje traga. Prema neslužbenim podacima riječ je o 20-godišnjem muškarcu s tetovažom na lijevoj podlaktici,koji je ispaljivao hice gol do pojasa. Navodno je tražio muškaraca kojeg je prethodno pogodio bocom u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za počiniteljem se i dalje traga, a trenutno se u policijskoj postaji nalazi vlasnik automobila s kojim su počinitelji pobjegli", kazala je za Index glasnogovornice splitske policije, koja nije mogla reći ništa o eventualnim motivima pucnjave i tučnjave.

Prije same tučnjave u istom kafiću bilo je još incidenata, a navodno su "navijači" zaustavili jedan automobil, te ga oštetili . Nakon pucnjave masa se razbježala, a na cesti su ostali ležati tri ranjena mladića, kojima je vrlo brzo ukazana medicinska pomoć.

I.Ć. 
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara