Nakon ubojstva supruge, pokušao se objesiti u sjeniku

Nakon ubojstva supruge, pokušao se objesiti u sjeniku

Tekst:Z.R, R.I
Foto:destinacije.net

U NASELJU Stara Subočka u blizini Novske, 57-godišnji muškarac nožem ubio svoju 43-godišnju suprugu, a potom se pokušao objesiti. Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke nam je potvrđeno da je danas oko 16 sati muškarac nožem ubio ženu, a potom je otišao u sjenik i tamo se pokušao objesiti.

U pokušaju samoubojstva su ga spriječili sin i susjedi koji su prerezali konop. Odmah po dolasku, liječnici su konstatirali ženinu smrt, a ubojica je odvezen u bolnicu u Novoj Gradiški. Zasada nema informacija o zdravstvenom stanju ubojice. Motivi ovog ubojstva i pokušaja samoubojstva nisu poznati, a  na teren je izašla istražna sutkinja iz Siska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako policija nije otkrila identitet ubojice doznajemo kako je riječ o Marku Špendiću, koji je otprije poznat po nasilnom ponašanju. Navodno je policija više puta intervenirala i to zbog toga jer je znao fizički nasrnuti na suprugu Borku, a više puta intervenirali su u obiteljskoj kući.

Isto tako Špendića susjedi opisuju kao iznimno agresivnog a ovog vikenda došao je kući s liječenja iz Psihijatrijske bolnice u Popovači. Naime , ondje se već duže vrijeme liječi od alkoholizma, a dobio je "slobodan vikend". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara