Nansi Tireli: Ovo je zavičajna, a ne stručna vlada

Nansi Tireli: Ovo je zavičajna, a ne stručna vlada

Foto: FAH

SABORSKA zastupnica i predsjednica Hrvatskih laburista Nansi Tireli ustvrdila je kako je zavičajnost velikim dijelom određivala stručnost u novoj hrvatskoj Vladi.

"Stručnost o kojoj smo slušali gotovo tri mjeseca velikim je dijelom određivala zavičajnost, barem što se tiče Mostovih kandidata za ministre", rekla je Tireli novinarima dodavši da bi se novu Vladu umjesto stručnom moglo zvati zavičajnom.

Tireli kaže da to nije dobro, "jer u konačnici ruši dostojanstvo buduće Vlade".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno se govori, drugo radi, poruka je izuzetno loša, zbog toga ćemo u petak biti protiv predložene Vlade, najavljuje laburistica. Ipak, 'priznaje' da u novoj Vladi ima stručnjaka, da se ne može generalizirati, ali nije konkretizirala na koga točno misli.

Zbog pojedinih ministarskih imena, uvjerena je da će se o ideologiji i ideološkim pitanjima itekako raspravljati. "Tri mjeseca izbjegavali smo ideološka pitanja, govorili da se ćemo se baviti reformama, rastom gospodarstva, smanjenjem javnog duga, no po objavljenim imenima ministara vidimo da ćemo itekako raspravljati o ideološkim pitanjima i vratiti se gdje smo bili nekad ranije", ustvrdila je Tireli.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara