Naručili pizzu u park na Trešnjevci pa opljačkali dostavljača

Naručili pizzu u park na Trešnjevci pa opljačkali dostavljača

DOMIŠLJATOST zagrebačkih razbojnika svakodnevno iznova šokira, a najnovija je metoda "opljačkaj zbunjenog dostavljača".

Kako je izvijestila PU zagrebačka, sinoć je oko 21.30 sati, u parku kod Paljetkove ulice na Trešnjevci, uz prijetnju pištoljem opljačkan 45-godišnji dostavljač pizze Siniša K.

On se iz pizzerije Kupidon uputio na adresu gdje je trebao dostaviti pizzu, međutim ondje se nije nalazio nikakav objekt već park, u kojem su se nalazila trojica razbojnika.

"Ovamo, mi smo naručili pizzu", čulo se od skupine mladića koji su sjedili na klupama u parku.

I čim je dostavljač sišao s mopeda, jedan od njih mu je zaprijetio pištoljem te su mu otuđili novac i ključ od mopeda. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a policiji nije poznato što se dogodilo s pizzama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog 20 kuna 13-godišnje dijete udario u glavu

Jučer oko 7.30 sati je u parku na području Vrbovca, nepoznati razbojnik maskiran plastičnom vrećicom opljačkao 13-godišnje dijete. Prišao mu je i ošamario ga, uslijed čega je dijete palo na tlo, a razbojnik mu je ukrao 20 kuna. Dijete je u napadu lakše ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena mu je u Domu zdravlja Vrbovec.

Na području PU zagrebačke jučer je evidentirano 49 kaznenih djela, među kojima i tri razbojstva, jedan pokušaj razbojstva, četiri drske krađe te devet teških krađa provaljivanjem.

I.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara