Nastavnica priznala krivnju za seks s učenikom i izbjegla zatvor

25-GODIŠNJA srednjoškolska nastavnica s Floride priznala je da je kriva što je imala spolne odnose s 14-godišnjim učenikom i tako je izbjegla zatvor.

Debra Lafave, 25, bivša nastavnica u srednjoj školi u Temple Terracu na Floridi priznala je krivnju u dvije točke za razuzdano i nećudoredno ponašanje i osuđena je na tri godine kućnog pritvora nakon kojeg će slijediti sedam godina uvjetne slobode.

Ona će također biti registrirana kao seksualni prekršitelj.

Da nije došlo do nagodbe s tužiteljima i da je osuđena na suđenju Lafave se mogla suočiti s 15 godina zatvora za svaku točku optužbe.

Četrnaestgodišnji dječak je kazao istražiteljima da je imao spolni odnos s Lafave tri puta u četiri dana u lipnju 2004., jednom u razredu, jednom u njezinu domu te jednom u autu koji je vozio njegov 15-godišnji rođak. Ona je također nekoliko puta izvela oralni seks na njemu, navode sudski dokumenti.

Njezin bivši muž izjavio je kako bi da je ono što je ona učinila učinio muškarac definitivno dobio zatvorsku kaznu.

Owen Lafave je rekao da nagodba šalje pogrešnu poruku da seks s maloljetnicima nije nešto tako loše. On je rekao da ona još uvijek, unatoč isprike sudu, dječaku i njegovim roditeljima, ne shvaća koliko je pogrešno imati seks s djetetom.

U doba kada se to dogodilo Lafaveovi su bili nedavno vjenčani.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara