Nedelišće: Mladić umro od trovanja ugljičnim dioksidom

17-GODIŠNJI učenik čakovečke Tehničke, industrijske i obrtničke škole Mario Rogin, nadareni sportaš iz Nedelišća, umro je u subotu od trovanja ugljičnim dioksidom, potvrdila je danas medicinska obdukcija na Odjelu patologije županijske bolnice u Čakovcu.

U kupaonici obiteljske kuće u Prvomajskoj ulici u Nedelišću beživotno tijelo mladića, inače člana atletske juniorske reprezentacije i rukometaša kadetske momčadi ´Perutnine Pipo´, pronašli su njegova majka Gabrijela Vrbanec i 13-godišnji brat Danijel.

Uz pomoć susjeda, Gabrijela i Danijel na silu su otvorili ulazna vrata. Uz pomoć susjeda pokušali su beživotno Marijevo tijelo oživjeti masažom srca i disanjem usta na usta, no pokušaj oživljavanja nije uspio niti ekipi hitne medicinske pomoći iz Čakovca.

Obdukcijskim nalazom, koji je naložio istražni sudac varaždinskog Županijskog suda, demantirane su razne priče i nagađanja, budući da policija nije javnost obavijestila o događaju.

Pretpostavlja se da je uzrok tragedije, u kojoj je stradao istaknuti mladi sportaš, neispravno izvedena instalacija protočnog plinskog bojlera u kupaonici obiteljske kuće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara