Nestala petogodišnja Španjolka ugušena, a potom bačena u rijeku

Nestala petogodišnja Španjolka ugušena, a potom bačena u rijeku

SLUŽBENI rezultati obdukcije pokazali su kako je nestala petogodišnja Španjolka Mari Luz Cortes, čiji se nestanak u početku vezivalo za slučaj Madeleine McCann, prvo ugušena, a potom bačena u rijeku Ria de Huelva.

Obdukcijom je utvrđeno i kako je djevojčica ubijena unutar 24 sata od nestanka te kako su joj ozlijede na glavi i na rebrima nanesene prije smrti. Djevojčici je ubojica prekrio nos i usta te je istovremeno čvrsto držao oko struka, što je dovelo do pucanja rebara dok je umirala.

Shrvani otac male Mari, Juan Jose Cortes, zamolio je da se neko vrijeme obitelj pusti kako bi žalovali u miru i tišini, a dodao je i kako će sve učiniti da pronađe i kazni onog koji je ovo učinio njegovoj malenoj kćeri.

Policija je navela kako je jedan od lokalnih stanovnika možda vidio Mari s ubojicom, međutim previše je prestrašen da bi se o tome javno očitovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva mjeseca, potraga je završila tragično

Tijelo male Mari je pronađeno gotovo dva mjeseca nakon njena nestanka, 7. ožujka, u rijeci Ria de Huelva, u blizini rafinerije Cepsa. Pronašao ju je jedan od zaposlenika kompanije. Njen leš je bio u jako lošem stanju, a bila je odjevena u istu odjeću koju je imala na sebi u trenutku nestanka.

Podsjetimo, petogodišnja Mari Luz Cortes je nestala 13. siječnja u poslijepodnevnim satima, nakon što je otišla kupiti čips u kiosk koji se nalazi svega 200-tinjak metara od njena doma. Navodno je viđena nekoliko sati kasnije u autobusu, u društvu ciganke koja je urlala na nju i utišavala je.

I.M.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara