Nesvakidašnji sudar, u Zagrebu, točno u podne snimljen video kamerom

SUDAR "mercedesa" i vojnog "jeepa" koji se, srećom bez ozlijeđenih osoba, dogodio danas točno u podne na Savskoj cesti, potvrdio je kako je vožnja brža od sto kilometara na sat središtem Zagreba u vrijeme dnevne špice nemoguća misija ako se želi očuvati limeni ljubimac i ne ugroziti životi ljudi.

Po izjavama očevidaca, među kojima su bili i studenti novinarstva koji su slučajno snimili cijeli događaj, sudar je skrivio pripadnik HV-a koji je vojnim "jeepom", jureći Savskom po žutoj tramvajskoj traci debelo preko 100 kilometara na sat, udario u "mercedes" koji je iz Savske skretao u Perkovčevu ulicu.

Na zaprepaštenje mnoštva građana na tramvajskoj stanici kraj zgrade Hrvatske gospodarske komore "mercedes" se nakon žestokog sudara zarotirao i slupanog prednjeg kraja završio okretanje nasred Savske ceste.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, vozač "jeepa" počeo je manevrirati po cesti na kojoj se, uobičajeno u to doba dana, nalazio velik broj vozila.

Pritom je udario u dva uz cestu parkirana automobila, te, uspješno izbjegavši automobile i tramvaj na cesti, prešao Savsku, srušio zaštitni stup, preletio pločnik i završio u ukrasnom grmlju ispred muzeja "Mimara".

"Ovim smo završili posao za cijeli semestar", oduševljeno je rekao snimatelj, jedan od trojice studenata novinarstva koji su se s kamerom na licu mjesta slučajno zatekli, čekajući promociju knjige u obližnjem Novinarskom domu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara