Nezadovoljan radom suda Srbin u sudnici škarama za vinograd prerezao mali prst

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija (Krizevci.net)

INCIDENT u kojem je 61-godišnji Mladen Vasiljević škarama za vinograd prerezao mali prst dogodio se u sudnici Općinskog suda u Aranđelovcu. Na taj se čin muškarac odlučio jer je bio nezadovoljan radom suda te nije želio potpisati zapisnik.

Vasiljević se od 2004. godine tužio sa tvrtkom "Knjaz Miloš" zbog ozljede na radu, a dobio je i pravomoćnu presudu u kojoj je stajalo da mu firma mora isplatiti oko 82 tisuće kuna, no on tim iznosom nije bio zadovoljan pa se žalio, piše Blic. Odvjetnik "Knjaza Miloša" Dragan Jaćimović izjavio je kako se sve odigralo uz viku i puno krvi.

Liječnici spasili prst

"Sutkinja nas je pozvala da potpišemo zapisnik i ja sam to učinio. Mladen Vasiljević se, kao što to i obično radi, žalio na rad suda te je iz plastične vrećice izvadio škare i odsjekao svoj malo prst", rekao je Jaćimović te dodao kako je krv liptala na sve strane.

Po njegovim riječima, u tom je trenutku zapisničarka počela vrištati, a sutkinja Slavica Božović je uzela predmet u ruke i pokrila se preko glave. Vasiljević je izašao iz sudnice te se sjeo u hodnik dok mu je prst visio samo na malo kože. Hitna pomoć i policija su Vasiljevića pronašli ispred zgrade, a liječnici su mu u bolnici uspjeli prišiti prst.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara