Nezadovoljnom susjedu mačetom zamalo odsjekao dlan

ZBOG nanošenja teške tjelesne ozlijede policija je privela 58-godišnjeg muškarca koji je mačetom zamalo odsjekao dlan desne ruke svome 27-godišnjem susjedu. Mladić je nastradao nakon što je, iživciran konstantnim lupanjem starijeg susjeda, oko 23.15 sati došao prosvjedovati tražeći da se ovaj utiša.

Policijska uprava zagrebačka priopćila je danas o događaju navodeći kako se radi o susjedima koji već dulje vrijeme gaje međusobnu netrpeljivost. Događaj se zbio u ulici Andrije Žaje u zagrebačkoj Trešnjevci.

27-godišnjak, željan noćnog odmora, više nije mogao trpjeti buku koja je dolazila iz susjedovog stana pa je odlučio otići do njega. Nakon što mu je pozvonio na vrata 58-godišnjak je otvorio i mečetom zamahnuo na mlađeg susjeda i pri tom ga teško razrezao po desnom dlanu kojim se mladić branio.

I nakon toga između njih je nastavljen sukob koji su prekinule mladićeva majka i supruga susjeda s mačetom. Strasti su se konačno smirile kada je došla policija koje je 58-godišnjaka zbog napada privela na kriminalističku obradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

27-godišnjaku je liječnika pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen (presječena vena i arterija, živci i tetiva šake, 4. i 5. prsta te mišić šake).

Osumnjičeni 58-godišnjak će nakon završetka obrade biti prijavljen Županijskom sudu u Zagrebu.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara