Njemica se udala za ubojicu svoje kćeri

Tekst: F.M.
Foto: Bild


IZ NJEMAČKE dolazi priča koja zvuči pretjerano bizarno da bi bila istinita. 32-godišnja Miriam B. udala se za 41-godišnjeg bivšeg policajca Andreasa B. Kvaka je u tome što je Andreas u pritvoru zbog sumnje da je prije dvije godine brutalno mučio i ubio 4-godišnju Leonie, kćer svoje nove supruge.

Miriam i Andreas vjenčali su se u pritvoru. Miriam sada svog novog supruga prati na suđenje. Njemačka javnost već je više od godine dana zgrožena viješću i pita se kako je moguće da se jedna majka uda za muškarca koji joj je ubio kćer i uporno bude na njegovoj strani.

Monstruozan zločin

26. studenog 2007. je mala Leonie dovezena u bolnicu. Imala je krvarenje u mozgu, a tijelo joj je bilo prekriveno masnicama.

U obdukcijskom izvješću pisalo je: "Dijete je toliko snažno udarano u glavu, da mu je pukao temporalni mišić. Pet dana kasnije netko je tako snažno tukao dijete, da mu je prouzročio smrtonosne ozljede".

Ostala uz njega

Andreas, koji je tada bio u vezi s Miriam, brzo je optužen i izveden pred sud. No, Miriam je, sasvim nezamislivo, ostala uz svog partnera, s kojim se i vjenčala u pritvoru. Na prvom suđenju je Andreas osuđen na 7,5 godina zatvora.

Miriam i Andreas su se izborili za novo suđenje. Traže manju kaznu za Andreasa. Zajedno su se pojavili na novom suđenju. No, u međuvremenu je tužiteljstvo podnijelo optužnicu i protiv Miriam, i to zbog krivokletstva i pomaganja u prikrivanju zločina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara