Noćas zatvoren zadarski striptiz klub Princess

DRŽAVNI inspektorat je noćas oko ponoći zatvorio kontroverzni zadarski striptiz klub Princess, kojeg se posljednjih nekoliko mjeseci često spominjalo u crnoj kronici zbog pritužbi stranih gostiju koji su osim astronomskih računa, u nekoliko slučajeva od zaposlenika kluba pokupili i batine.

Princess je dobio zabranu rada na 30 dana nakon što je otkriveno da rumunjske striptizete u baru rade bez radne dozvole, a u Zadru su prijavljene kao "turistice", te su jučer policija i inspektori zapečatili ulaz u klub.

U tijeku je suđenje u slučaju 31-godišnjeg njemačkog turista Aleksandra Nepkea koji je prijavio kako je 25. srpnja, kao gost kluba, dobio račun od 10.000 kuna, a nakon što se požalio na visinu računa i zatražio da se pozove policija, u jednoj od prostorija kluba su ga pretukla četvorica zaposlenika - 53-godišnji Gregorije Barić, 35-godišnji Zdeslav Šolta, 23-godišnji Tomislav Šafer i 36-godišnji Zdravko Knežević.

I Talijani okusili blagodati ponude kluba Princess

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvadesetak dana kasnije, 14. kolovoza, zbog premlaćivanja i protupravne naplate, trojicu zaposlenika Princessa su prijavila dvojica Talijana koji su također dobili račun od 10.000 kuna. Prema prijavi, jedan od talijanskih turista je prilikom naplate dobio udarac šakom u trbuh, a nakon što su im ispraznili džepove, "revni" zaposlenici su Talijane čak otpratili do njihova apartmana, kako bi iznudili još novca.

Četiri dana kasnije, 18. kolovoza, policija je ponovno bila "u posjetu" Princessu. Ovog puta je osoblje pozvalo policiju jer su trojica Talijana odbili platiti račun koji im je isporučen, a iznosio je 61.000 kuna.

Podsjetimo, Princess se nalazi na lokaciji na kojoj je ministar turizma Božidar Kalmeta prošlog ljeta bio kum na otvorenju striptiz kluba Go-Ga. Klub je u međuvremenu promijenio vlasnika i ime, a prošlogodišnji ponosni kum je nedavno medijima izjavio kako je to "sramota za hrvatski turizam" te kako klub treba zatvoriti. 

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara