Novi modeli A klase Benq Mobilea

BENQ MOBILE predstavio je A klasu mobilnih telefona namijenjnu korisnicima kojima je bitna jednostavna funkcionalnost i porukovne funkcije potrebne za svakodnevnu komunikaciju.

Svi modeli -AF51, AL21 i A31 imaju pojednostavljenu navigaciju sa jednostavnim izbornikom i korisničko sučelje u boji (brzi pristup funkcijama potpomognut je "prečacima"), kao i mogućnost personalizacije polifonim melodijama i raznim pozadinama.

Kod novih modela komunikacija nije ograničena samo na pozive jer WAP i GPRS pristup te MMS omogućuju jednostavno i brzo slanje i primanje slika i melodija . Nadalje, sve potrebe vezane uz putovanja i slobodno vrijeme lakše se ispunjavaju preko planera, integriranih brojeva hitnih službi, osnovnog rječnika za nekoliko jezika i najmanje dvije instalirane igre.

Predvodnik u ovoj klasi je preklopni model Siemens AF51 jer objedinjuje suvremeni dizajn i brojne komunikacijske funkcije (WAP, SMS, MMS, Java MIDP…), a sve to u svega 79x41x20mm dimenzije. Vanjski ekran sa elegantnim efektom ogledala veličine je 96x64 piksela, dok je unutarnji ekran (130x130 piksela) posebnim slojem zaštićen od ogrebotina. Oba ekrana prikazuju slike u 65K boja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siemensom AL21 je prvi telefon u svojoj kategoriji koji podržava savršene klizne funkcije. Njegove osnovne mogućnosti - GSM, GPRS, TFT ekran, 1.5MB memorije, WAP, SMS, MMS, EMS pomažu u organizaciji društvenog života kakav vode svi trandsetteri. Siemens AL21 biti će u ponudi u crvenoj i crnoj boji sa metalik efektima.

Siemens A31 sjajno kombinira minimalizam i učinkovitost, a posebno se izdvaja zbog svojih organizacijskih sposobnosti; kalendarom, integriranim podsjetnikom i sa alarmom. Budući da ovaj telefon sadrži i pretvornik valute kao i sat za različite vremenske zone, svoj glomazni rokovnik možete ostaviti doma. Srebrni metalik finiš u kombinaciji sa antracit sivom i žarko crvenom bojom se savršeno nadovezuju na njegovu čistu jednostavnost, oblik i maksimalnu udobnost pri rukovanju i nošenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara