Novi projekti: Kerum otvorio restoran Lora Grill

Novi projekti: Kerum otvorio restoran Lora Grill

Foto: Index

NAKON što je već najavio kako će u Lori početi graditi svoj projekt četiri zgrade, Kerum se opet predomislio.

Od gradnje, dakako, ništa, ali u nekad centralnom objektu trgovačkog carstva bivši splitski gradonačelnik otvorio je - restoran. Zove se Lora Grill, a njime upravlja tvrtka Uvala Bene, čiji je osnivač tvrtka Koteks, koju je prije par godina Kerum prepustio Tomislavu Režiću, svojedobno jednom od HGS-ovih uzdanica na lokalnim izborima.

U restoranu samo Kerum

U Lori je nakon propasti Kerum d.o.o. nakratko bio otvoren Konzumov centar, a prije godinu dana i oni su iselili. S obzirom da je gradnja predviđenog projekta malo prekrupan zalogaj u trenutku kada mu jedna po jedna tvrtka klizi u stečaj, Kerum se odlučio ipak nešto konkretno napraviti i započeti sa ugostiteljstvom u Lori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po uređenju, Kerum cilja na prihvatljive cijene i dobru spizu koja bi trebala privući goste. Premda je radno vrijeme od 7 ujutro do ponoć, u petak oko 20 sati u restoranu nije bilo nikoga. Tek smo pred objektom zatekli šeretski parkiran gazdin Mercedes.

Na marketing potrošio 0 kuna

Ne čudi to jer Kerum u marketing nije uložio ni kune. Ne samo da se ne vidi nikakva reklama za restoran, nego je osnovne informacije nalijepio na vrata na dva papira formata A4. Sa tek desetak metara udaljene Zrinjsko-Frankopanske, za dana se uopće ne može zamijetiti da je prostor uređen i da su police iz supermarketa zamijenili stolovi sa stolnjacima kariranog uzorka.

Biznis propao, ali Kerum ide dalje

Nakon propasti trgovačkog biznisa, Kerum se okrenuo ugostiteljstvu i turizmu. Otvorio je hotele u Rogoznici i Splitu, sa suprugom uredio par kafića. Iza propalih firmi ostala su brojna nenaplaćena potraživanja, što se na Keruma osobno nije nimalo odrazilo. Obiteljski vozni park bogatiji je no ikad, a Kerum redovito iznenadi nekim novim projektom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara