Nožem ubo pijanu suprugu, majku retardiranog djeteta

NAKON što se posvađao sa svojom suprugom, 47-godišnji hrvatski državljanin iz zagrebačkog naselja Botinec više je puta rukama izudarao po licu svoju suprugu, a kada mu je ona okrenula leđa, ubo ju je nožem.

Do obračuna među supružnicima došlo je nakon što je 52-godišnja supruga i majka retardiranog djeteta jučer oko 16 sati napustila stan u kojem živi sa suprugom, i u stanu ostavila njihovog bolesnog 14-godišnjeg sina. O svom odlasku nije obavijestila supruga koji je u to vrijeme bio na svom radnom mjestu.

Međutim, kada se oko 20,30 sati vratila kući naišla je na zaključana vrata stana koja je nasilno otvorila. Došlo je do međusobnog vrijeđanja i tučnjave između supružnika, a kada je žena suprugu okrenula leđa, on ju je ubo nožem u leđa. Suprug je nakon toga izašao iz stana, a o događaju je obavijestio policiju te pozvao Hitnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitna pomoć je ranu sanirala na mjestu događaja, a nakon pregleda u KB Zagreb utvrđeno je da se radi o lakšoj tjelesnoj ozlijedi zbog čega ozlijeđena žena nije zadržana na liječenju. Analizom koncentracije alkohola u organizmu utvrđeno je da je suprug bio trijezan dok je supruga imala 1,64 g/kg alkohola u organizmu.

Policija je supružnike prijavila prekršajnom sudu zbog nasilja u obitelji, a nad suprugom će biti provedena kriminalistička obrada zbog sumnje da je počinio pokušaj ubojstva. Brigu o njhovom bolesnom sinu, po odluci Centra socijalne skrbi Novi Zagreb, pruzeo je dječakov djed.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara