Obama odveo ruskog predsjednika Medvjedeva na hamburger

Tekst: J.C.
Foto: AFP

BARACK OBAMA odlučio je preskočiti protokol i formalnosti te svog gosta, ruskog predsjednika Dmitrija Medvjedeva, umjesto bogatom trpezom u Bijeloj kući, počastiti - hamburgerom! Zalogajnica Ray's Hell Burger očito je jedno od Obaminih dražih mjesta s obzirom na to da je tamo u svibnju prošle godine na hamburger vodio i Joea Bidena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javljaju američki novinari, Obama i Medvjedev su se u zalogajnici sasvim raskomotili. Skinuli su sakoe i isprobali specijalitete kuće. Obama je naručio cheeseburger s lukom, zelenom salatom, rajčicom i krastavcima, a pio je ledeni čaj. Medvjedev je pojeo cheeseburger s lukom, ljutom paprikom i gljivama, a zalio ga je Coca-Colom.

Tijekom svog posjeta SAD-u, Medvjedev je "skoknuo" i do Silicijske doline gdje je obišao prostorije Applea i Twittera. Steve Jobs je Medvjedevu poklonio novi iPhone, a u Twitteru su ga upoznali s mogućnostima njihovog servisa. Nije prošlo dugo prije nego što je ruski predsjednik počeo "tvitati" preko svoje nove igračke. "Pozdrav! Ja sam na Twitteru i ovo je moja prva poruka", napisao je Medvjedev.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara