Obilježena 15. obljetnica HDZ Dubrava

Zamjenica predsjednika HDZa i predsjednica zagrebačkog HDZa Jadranka Kosor najavila je večeras da će HDZ pobijediti na predstojećim lokalnim izborima dodavši da Zagreb treba upravu koja će rješavati probleme građana a ne se međusobno gložiti.

"Započnimo u Dubravi težak posao koji će dovesti do rezultata, a jedini rezultat koji priznajem je pobjeda", poručila je Kosor na svečanosti obilježavanja 15. obljetnice HDZ-a Dubrava.

U izbore za grad Zagreb idemo bez ostatka, pripreme smo već započeli a kao predsjednica Gradskog odbora spremna sam obići sve područne odbore i većinu temeljnih ogranaka HDZ-a, kazala je Kosor dodavši da je njihov dobar rad jamstvo uspjeha na izborima.

Osvrnuvši se na rad hrvatske Vlade u kojoj je potpredsjednica i ministrica, Kosor je istaknula da su uz ostalo mirovine povećane za četiri posto, da je otvoreno 20 tisuća radnih mjesta, donesen je pravedniji zakon o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o proteklim predsjedničkim izborima Kosor je rekla da je za protukandidata imala Stjepana Mesića kojeg je podupiralo 10 stranaka, a da nju nije podupirala većina HDZ-ovih koalicijskih partnera, no da je unatoč tome ostvarila zavidan rezultat.

Skupu su također bili nazočni ministar obrane Berislav Rončević, ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić i drugi.

(Hina) xdmak yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara