Obitelj Britt Lapthorne se zauvijek oprostila od svoje kćeri

Obitelj Britt Lapthorne se zauvijek oprostila od svoje kćeri

OBITELJ Britt Lapthorne jutros se zauvijek oprostila od svoje 21-godišnje kćeri i to s broda u uvali Boninovo. Obitelj je cvijeće spustila s unajmljenog broda, uz taktove Brittine omiljene pjesme.

Podsjetimo, Britt Lapthorne je posljednji put viđena u noći sa 17. na 18. rujna. Nestala je nakon posjeta noćnom klubu Fuego u Dubrovniku, a izbacivač je njenom bratu Darrenu rekao da ju je vidio kako odlazi u društvu dvojice muškaraca i pet djevojaka. Truplo je pronađeno 6. listopada. Iako je policija prvotno rekla kako su uvjereni da leš ne pripada Britt, 10. listopada su izvijestili o rezultatima DNK analize, koja je pokazala da je ipak riječ o mladoj Australki.

Rezultati detaljne obdukcije dodatno su šokirali njenu obitelj - navedeno je kako je nemoguće utvrditi stvaran uzrok smrti. Policija je uvjerena kako Britt nije umrla nasilnom smrću, a lešu nedostaju šaka, stopalo, dio nadlaktice, natkoljenice i čeljusti te pluća. Jedina je neoštećena ostala lubanja, na kojoj, prema nalazu obdukcije, "nema vidljivih traumatskih promjena".

Posljednje "zbogom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na posljednjem oproštaju okupili su se otac Dale, brat Darren i dečko Simon Imberger. "Znate, mogu sakriti žalost, ali ne mogu pokopati bol. Bol ne možemo pokopati, najgori dio su sve one propuštene prilike, sve ono što je ona htjela postići, a za što joj nikad neće biti pružena prilika", kazao je njezin otac Dale.

"Voljela je život, voljela je svijet..."

"Voljela je život, voljela je svijet...bila je jako samostalna, ona je bila takva od malih nogu. Kada smo putovali, sa sobom je uvijek nosila veliki ruksak, a kad bih joj pokušao pomoći, odgovorila bi mi kako je navršila 21 godinu", naveo je otac koja o svojoj kćeri još ne može pričati u prošlom vremenu.

Potom je naveo kako je nebrojeno puta za njegovih poslovnih putovanja u jugoistočnu Aziju često s njima putovala Britt. Ožalošćenu obitelj čeka dug i tegoban povratak kući u Australiju, jer će se teško oteti ružnog osjećaja da je život njihove mlade kćeri zauvijek ugašen.

Ig.M.
Foto: smh.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara