Obitelj Ruiz tužit će Michaela Jacksona zbog smrti njihove majke i bake

OBITELJ pokojne Manuele Gomez Ruiz odlučila je tužiti Maichaela Jacksona i Medicinski centar Marian zbog toga jer je bolnički centar na dan kada je Jackson primljen u bolnicu zbog bolesti sa simptomima gripe, odlučio maknuti 74-godišnju staricu iz primarne traumatološke sobe, a u sobu je smjestio Jacksona.

Kako tvrde iz obitelji Ruiz, baka Manuela je umrla zbog toga jer ju je bolničko osoblje maknulo iz traumatološke sobe primarne zaštite, a u sobu je smješten Michael Jackson koji je kratkotrajno bolovao od gripe.

Nesretna je starica, naime, pretrpjela srčani udar zbog čega je bila smještena u bolnički centar, a zbog poteškoća s disanjem liječnici su baku Manuelu spojili na mehanički respirator. Nakon Jacksonovog dolaska, starica je premještena u manju sobu bez respiratora, a u primarnu traumatološku sobu smješten je Jackson.

Maria Elena Ortiz, kćerka pokojne starice koja je bila u sobi kada je njezina mama premještena, a u sobu je došao Michael Jackson, kaže kako je upozorila liječnike da je njezina majka imala srčani udar, te da smatra da je to kritičnije od želučane gripe zbog koje je Jackson primljen u bolnicu. U bolnici joj na ovu opasku nisu ništa odgovorili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manuelina snaha Anna Ruiz tvrdi kako je Jackson u bolnicu ušao na svojim nogama čime želi istaknuti da pop zvijezda nije bila ni blizu bolesna kao njezina svekrva. Po Anninim riječima, nakon Jacksonovog dolaska, u bolnici je nastala strka, bolničko je osoblje bilo površno prema ostalim pacijentima, a obitelji Ruiz je zabranjeno da  ostane uz umiruću baku i majku.

Ruizovi su zbog toga odlučili tužiti bolnicu jer im je onemogućila da s bakom i majkom provedu posljednje trenutke života, a najavili su i tužbu protiv Michaela Jacksona zbog kojega se, vjeruju, bolnica površno odnosila prema 74-godišnjoj pacijentici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara