Objavljen sadržaj intimnih dnevnika Anne Nicole Smith

DNEVNICI koje je Anna Nicole Smith pisala početkom devedesetih godina otkrivaju da je svom suprugu, milijarderu Howardu Marshallu, bila puno privrženija nego što se mislilo, te da su je već tada mučili problemi s prehranom. Osim toga, Anna se, barem po svojim zapisima, pokazala kao osoba koja na putu prema cilju nije birala sredstva.

Osim što svjedoče o apsolutnoj nepismenosti pokojne starlete, nedavno pronađeni dnevnici Anne Nicole Smith, koje je vodila od 1994. godine, pokazuju da joj je do tadašnjeg supruga bilo iznimno stalo. "Tako je slab i krhak. Kad ga dotaknem, bojim se da će se slomiti", napisala je Smith o svom suprugu, milijarderu Howardu Marshallu.

"Ako ga Isus odluči uzeti, ne znam što ću. Toliko ga volim i boli me gledati ga kako pati. Samo ga želim držati i pokazati da mi je stalo", piše Anna u svom dnevniku koji, osim ljubavi prema trostruko starijem suprugu, otkriva i njenu borbu s prehranom.

"U stresu sam, depresivna sam i ne mogu prestati jesti. Osjećam se kao svinja", priznaje Anna u dnevniku na čijim je koricama napisala: "Ovaj dnevnik pripada Vickie Smith. Ne čitaj!".

Anna, pravog imena Vickie Lynn Smith, pisala je i o početku veze s izvršnim direktorom branda Guess, Paulom Marcianom. Zahvaljujući toj vezi, dobila je prvi veći angažman i u reklamnoj kampanji zamijenila Claudiju Schiffer.

"O moj Bože!!! Danas me zvao Paul Marciano, idem u San Antonio na probno snimanje. Tako sam uzbuđena! To bi konačno moglo biti to!", piše Anna i priznaje da se prije susreta s njim danima izgladnjivala kako bi ga zadivila.

Smith je nedugo nakon vjenčanja sa 63 godine starijim milijarderom postala frustrirana brakom. "Howard mi je kupio neki nakit, ali me zove 15 do 20 puta dnevno, to me izluđuje. Volim ga, ali me ponekad guši. A što se tiče Paula, ne znam što ću s njim, baš je čudan. Mrzim muškarce koji stalno žele seks", priznaje Anna Nicole Smith u svom dnevniku.

Početna cijena za Annine intimne bilješke u aukcijskoj kući Heritage bit će 110 tisuća kuna, ali se očekuje da će iznos narasti do 555 tisuća kuna.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara