Objavljeni novi detalji morbidnog ubojstva koje je potreslo Ameriku

Objavljeni novi detalji morbidnog ubojstva koje je potreslo Ameriku

Screenshot: YouTube

NA DAN kada je ubila svoje dvije kćeri nasred ceste Christy Sheats obukla je ljubičastu haljinu i pozvala obitelj na sastanak u dnevnu sobu. Nakon toga počela je pucati po njima.

Obitelj je pobjegla na ulicu pred Christy, za koju prijatelji kažu da je bila privržena i ponosna majka. Suprug Jason spasio se bijegom u obližnju slijepu ulicu, ali kćeri nisu bile te sreće. Sedamnaestogodišnja Madison Sheats srušila se na ulici, gdje je i umrla od rana vrat i prsa, piše The Washington Post. Pet godina stariju Taylor Sheats majka je ustrijelila u glavu i torzo. Taylor je umrla u bolnici.

Nakon što je majka izvukla oružje, kćeri su panično zvale 911. Na objavljenim snimkama poziva čuje se jedna kćer kako preklinje majku: "Molim te! Oprosti mi! Molim te, nemoj pucati!". Drugi ženski glas se čuje kako viče: "Molim te, žao mi je. Molim te! Nemoj uperivati pištolj prema njoj!"

Većina poziva je gotovo nerazgovijetna, ali u jednom trenutku čuje se dublji glas, vjerojatno supruga Jasona, kako govori: "Obećajem ti, sve što želiš!". Snimka poziva je tu prekinuta.


Obitelj je pobjegla pred neumoljivom Christy, a obje kćeri su, ustrijeljene, pale na cestu.

Susjed je čuo pucnjeve i zvao policiju. Rekao je da vidi ženu s pištoljem i da su dvije osobe pogođene. Susjedovo ime nije objavljeno radi njegove anonimnosti, ali detalji koje je prenio policiji tijekom poziva u pomoć su ipak dospjeli u javnost.

Starija kćer bila je živa u trenutku kolabiranja na cesti, a njena majka ju je pokušala ponovno ustrijeliti. Međutim, Christy je posjedovala samo malokalibarski revolver s pet metaka pa joj je ponestalo streljiva. Vratila se u kuću, napunila revolver, izišla na cestu i ponovno ustrijelila stariju kćer.

Nedugo nakon susjedovog poziva, policija je izišla na intervenciju i zatekli su Christy na cesti. Nakon što je odbila odložiti oružje, ubijena je jednim metkom u prsa.

Sve objavljene pozive možete poslušati u nastavku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara