Od briljantne matematičarke do prostitutke

UMJESTO blistave karijere koju je Sufiah Yusof mogla imati nakon što je zbog svoje visoke inteligencije sa 13 godina osigurala mjesto na Oxfordu, ona je sada razotkrivena kao prostitutka koja radi za 1300 kuna po satu, javlja Daily mail.

Zaokretu u izboru njezine karijere prethodilo je desetljeće vrhunskih rezultata na području matematike, koje je punilo naslovnice i pritvaranje njezinog oca zbog seksualnog napada na dvije tinejdžerke, prije par dana.

Nazivajući se Shilpa Lee, 23-godišnja Yusof oglašava svoje tijelo na internetskim sex stranicama i "posluje" u zabačenom stanu u Salfordu. U njenom oglasu stoji kako je "seksi, pametna studentica" koja preferira "stariju gospodu" i prima narudžbe od 11 sati ujutro do 8 sati navečer.

Njezina tajna izronila je na vidjelo kada se na njen oglas javio novinar na zadatku. Yusof je bila pod velikim pritiskom roditelja. Svoj život je opisala kao "živući pakao".

"Napokon mi je dosta 15 godina emocionalnog i fizičkog zlostavljanja", napisala je u poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine 2004, Yusof se udala za mladog odvjetnika Johnatana Marshalla, ali se razvela samo 13 mjeseci poslije.

"Slama mi se srce. Mogla je biti što je poželjela, ali umjesto toga njezin se život izokrenuo naglavačke. Sufiah je doživjela mnogo prevrata u životu. Ona je dobra osoba i zaslužuje bolje. Njezin dar je zapravo bio prokletstvo", izjavila je jedna njezina prijateljica.

Njezina 51-godišnja majka, Halimathon, koja je znanstvenica, rekla je kako nije znala da joj se kćer bavi prostitucijom. "Ne bih znala ništa o tome. Nemam više kontakt sa Sufiah. Nemam ni komentara", rekla je.

B.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara