"OKOLOŠKI VODIČ PO KARLOVCU"

Turistička zajednica grada Karlovca predstavila je danas "Okološki vodič po Karlovcu", koji objavljuje 14 fotografija gradskih prizora koji su ekološki i turistički neprihvatljivi s porukom kako bi ih se do konca nadolazeće 2004. trebalo promijeniti kako bi sličili lijepim gradskim prizorima prikazanima na šest preostalih fotografija u vodiču.

Naziv "okološki" nije slučajan. Kada je riječ o nebrizi za okoliš, naziv asocira na ekološku rak ranu, rečeno je. Vodič je danas podijeljen članovima Gradskog vijeća, a sljedećih dana dobit će ga i članovi Županijske skupštine, te direktori javnih poduzeća i građani i to umjesto božićnih i novogodišnjih čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Direktorica Turističke zajednice Andreja Lonjak naglasila je na predstavljanju "Okološkog vodiča po Karlovcu" da potez nema političku poruku, već mu je želja da potakne gradske oce i svakog pojedinca kako bi svatko na svojem mjestu pridonio da ružni prizori oronulih i zapuštenih kutaka grada iščeznu te da se obale rijeka i parkovi primjereno njeguju.

(Hina) vhor vkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara