Opljačkana pošta u Pleškovcu

Tekst: I.M.
Foto: Ilustracija

JUČER je oko 11.35 sati opljačkana poslovnica Hrvatske pošte u Pleškovcu, izvijestila je PU međimurska. Kako navodi policija, nepoznati počinitelj, maskiran kapom crvene ili roze boje sa prorezima za oči, ušao je u poštanski ured u trenutku dok se u njemu sama nalazila 33-godišnja službenica iz Prekope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ulaska u poštu je razbojnik preskočio vrata prodajnog pulta te naredio službenici da otvori ladicu prodajnog pulta te iz ladice i sefa stavi novac u PVC vrećicu koju je držao u rukama. Nakon toga je službenicu zaključao u prostor WC-a u hodniku pošte i rekao joj da sljedećih nekoliko minuta ne traži pomoć, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Policija ne navodi koliko je novca ukradeno.

Počinitelj je muška osoba starosti 30 do 35 godina, visine 180 do 185 centimetara, srednje tjelesne građe. U trenutku pljačke je bio odjeven u plavu kariranu košulju, plave traper hlače, sive čarape i crne cipele, na glavu je imao navučenu kapu crvene ili roze boje sa prorezima za oči, a na rukama je imao bijele rukavice. Počinitelj je govorio  hrvatskim književnim jezikom. Za razbojnikom se intenzivno traga, a PU međimurska moli građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja o mogućem počinitelju, da to jave na telefonski broj 192.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara